מתכונים כאן ישראל

ליצ’י בשוקולד

פרי הליצ’י עשיר בוויטמין C ובוויטמינים מקבוצה B.
 ליצ’י בשוקולד
207_lechi_02.jpg

הליצ’י הישראלי הטרי “התאזרח” בסל פירות הקיץ. כיום עונת הליצ’י בשיאה ועימה הטעם, הצבע והריח המיוחדים לפרי אקזוטי זה. פרי הליצ’י עשיר בוויטמין C ובוויטמינים מקבוצה B.

החומרים:

½ ק”ג ליצ’י מקולף ומגולען
100 ג”ר דובדבנים טריים או מסוכרים
170 ג”ר שוקולד לאפיה
1 כף מרגרינה צמחית

אופן ההכנה:

מייבשים את הפרי המקולף בין כמה שכבות של נייר מגבת עד כשעה. חותכים את הדובדבנים לחצאים וממלאים בהם את פירות הליצ’י. מערבבים שוקולד עם המרגרינה בכלי קטן ומבשלים בחום נמוך תוך בחישה מתמדת, כאשר השוקולד נמס, מסירים מעל האש ומניחים להתקרר מעט.

טובלים כל ליצ’י ממולא, בשוקולד הנמס עד שיצופה במלואו מוציאים מתוך השוקולד בזהירות ומניחים על נייר שעווה. מקררים במקרר.

כתבה מיוחדת על הפרי הליצ’י- לחץ כאן.

Exit mobile version