שלוש דקות הכנה, חצי שעה בישול – ויש תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית ואפשר גם כתוספת לכל סלט והרי לכם ארוחה מהירה ומזינה
הרוזמרין משמש כתבלין למאכלי-בשר ועוף, למרקים ולתוספת טעם לירקות. ואף ללחם, בעת אפייתו. תוספת עלי רוזמרין לסלט חי תעניק לו טעם מרענן ויוצא דופן. ייבשו ענפי הרוזמרין, הסירו את העלים ושמרו בכלי אטום. לשימוש בעתיד,
potato Rosemary _180k-n_01.jpg
המצרכים:
תפוחי אדמה קטנים ומתאימים לבישול בקליפתם
שום כתוש
ענפי רוזמרין
מלח גס
שמן זית
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפלחים עם הקליפה מוסיפים את התבלינים (מלח, שום, רוזמרין, שמן זית) מערבבים היטב
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה בערך כשמוצאים את התבנית מהתנור, מכסים בנייר כסף עד להגשה (למניעת התייבשות).
המתכון באדיבות המרפסת