אם חשקה נפשכם בלזניה ו”נתקעתם” בלי עלי פסטה מתאימים, מה פשוט יותר מתחליף פסטה הנמצא תמיד ובהישג יד בכל בית ,,, לחם, נסו ותהנו ממתכון קל, מהיר הכנה וטעים להפליא
לזניה מלחם
החומרים:
1 מכל קטן של רסק עגבניות.
1 כוס מים.
4-6 פרוסות לחם בעובי אצבע.
3 ביצים.
1 מכל שמנת מתוקה עמידה.
1 מכל גבינת קוטג’.
פירורי גבינה צהובה.
מלח ופלפל לפי הטעם.
עשבי תיבול.
אופן ההכנה:
מערבבים את רסק העגבניות והמים. שופכים את הרסק המדולל לכלי פיירקס מלבני או אליפטי. על הרסק המדולל מניחים את פרוסות הלחם.
בקערה טורפים את הביצים, אליהן מוסיפים את השמנת המתוקה ומתבלים במלח ופלפל.
אל תערובת הביצים והשמנת המתוקה מוסיפים גבינת קוטג’ ומערבבים.
את תערובת הביצים והגבינה שופכים על פרוסות הלחם.
מפזרים פירורי גבינה בנדיבות. מוסיפים עשבי תיבול לפי הטעם.
אופים בחום של 180 מעלות צלזיוס כ3/4- שעה או עד שמזהיב בקצוות.