אם נותרו לכם שאריות בדפנות הסיים שבישלתם לשבת או מארוח רגע… לא לזרוק יש דרך לנצל אותם
Leftovers Casserole_180k-n-01.jpg
משאריות של תבשיל תפוחי אדמה ותבשילי ירקות שונים אפשר להכין פשטידה מעניינת,למעשה אפשר לצרף כל תוספת שרוצים, החל מבשר מבושל וכלה בגבינות שונות ששוכנותלהן במקרר ללא דורש
אופן ההכנה:
מועכים את כל השאריות במזלג מוסיפים ביצים (לפי כמות הירקות) עד שמקבלים בלילה לא סמיכה מאוד, מגרדים מעט גבינה, בוחשים הכל ומכניסים בתבנית לתנור והרי לכם מנה ראשונה.
בתיאבון!