מתכונים כאן ישראל

סלט ירוק יפני עם קרוטונים

הינה גיוון, במקום הסלט הסטנדרטי, סלט ירוק יפני עם קרוטונים, כשתטעמו תבינו. בתיאבון.
סלט ירוק יפני עם קרוטונים
אופן ההכנה:

1 ראש חסה ערבית, רחוצה, יבשה וחתוכה
1/2 ראש חסה מסולסלת, רחוצה, יבשה וחתוכה
מספר תרמילי אפונה ירוקה חתוכים
1 כוס נבטים
רוטב סלט – לפי בחירה

קרוטונים:

4 פרוסות לחם לבן
1 כף שמן
1/2 כף שמן שומשום
1 כף סויה קיקומן

אופן ההכנה:

greenness salad Japan_t180_01.jpg

להכניס את הירקות החתוכים לקערה.

להוריד מהלחם את החלק הקשה, ולחתוך לקוביות את החלק הפנימי.

לחמם שמן במחבת (עבה), לטגן את הלחם ולהוסיף פנימה את הסויה והשמן, תוך כדי ערבוב.

להמשיך לטגן ולערבב עד להזהבה (צריכים להיות פריכים).

להסיר מהאש ולקרר.

מובא באדיבות אתר המכולת הסינית – אין יותר קרוב מן המזרח הרחוק

Exit mobile version