מתכון מומלץ, זה כל כך פשוט והתוצאה נפלאה וטעימה.
1 כוס תות שדה, נקי וחתוך. אפשר להשתמש גם בתותים בסוף ימיהם, שנראים לא הכי, שנשכחו במקרר וכו’.
1/2 כוס סוכר
1 חלבון ביצה
לשים הכל בקערת המיקסר, להפעיל את המיקסר במקסימום, כשהוא מכוסה בניילון נצמד או מגבת, כי זה מתיז לפעמים.
במתכון האורגינלי, כתוב 10 דקות. אצלי 5 דקות הספיקו. להעביר לכלי ולהניח במקפיא. טעים ככה או כתוספת לסלט פירות.
לחוסכי הקלוריות, שווה לבדוק שימוש בממתיק מלאכותי.
לאוהבי הקלוריות, אפשר לשדרג עם תוספת של שמנת מתוקה.
הכי טעים שזה ככה בדיוק לפי המתכון!
ותראו שתודו לי…
אני אכן, מוסיפה שמנת מתוקה (נו.. אנחנו, מתים על קלוריות).
כשאני מכינה את הקינוח הזה לארוחה בשרית, אפילו שמנת צמחית טובה בעניין.
ובעניין הנ”ל.. בנות.. מי שעדיין לא נשואה – תבדקו טוב טוב ברֶזוּמֵה אם כתוב ~חייב הכשר בד”צ~… אצלי… חייב.
חוצמזה… אני פעם ניסיתי זאת עם קונפיטורת מישמשים וגם יצא נהדר.
בתיאבון!