מתכונים כאן ישראל

לחם בננות – לחמים

breads02.jpg

לחם בננות

זמן הכנה: כ-60 דקות.
מספיק לכ-8 מנות 101X133_kinamon_01.jpg
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2/3 כוס חמאה
1 כוס סוכר חום
2 ביצים טרופות
3 בננות בשלות

אופן ההכנה:
1. חממו תנור ל-170 מעלות. שמנו וקמחו תבנית ללחם.
2. נפו יחד את הקמח, אבקת האפייה ו-1/2 כפית מלח בקערה.
3. ערבבו את החמאה והסוכר יחס, ובהדרגה הוסיפו את הביצים. הוסיפו את הבננות והמשיכו לערבב. הוסיפו את הקמח המנופה וערבבו עד לקבלת עיסה חלקה.
4. שפכו את העיסה לתוך התבנית ואפו בחלק העליון של התנור כ 45 דקות.
5. במידה והלחם משחים מהר מדי, כסו את התבנית בנייר כסף. באדיבות האתר המעולה ברשת ללחמים ועוגות www.cakes-r-us.com

לשער נעים בבית ולמתכונים נוספים – לחצו כאן

Exit mobile version