יתרונותיו של האגס: עסיסי, מתוק, בעל קליפה רכה הניתנת לאכילה, רך ומתאים לילדים ואינו משמין.
המצרכים:
¼ חבילה מרגרינה.
2 כפות סוכר חום.
½ כוס מיץ אננס.
כפית ג’ינג’ר.
2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות.
4 פרוסות טוסט.
103X133_agasim_01.jpg
אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את הסוכר ובוחשים עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ אננס וג’ינג’ר, מרתיחים עד שמסמיך לסירופ.
מוסיפים את האגסים וממשיכים לבשל את הפרוסות ברוטב במשך כ-10 דקות או עד שהאגסים מתרככים. מגישים על פרוסות טוסט.
עוד על אגסים:
סיפורו של הפרי הקסום הודות טעמו, עסיסיותו וארומה שבו – האגס
מתכוני אגסים
לטיפים בנושא אגסים – לחץ כאן