מתכונים כאן ישראל

קיסמי פירות בקרם שוקולד ומנטה

לאחר המגלים, הינה שיפודים מסוג אחר המצטרפים אל המנות אחרונות. המתכון פשוט נפלא טעים וקל הכנה
קיסמי פירות בקרם שוקולד ומנטה
Chocolate Fruit_t180k-n_01.jpg

החומרים:

20 קיסמי עץ.
פירות העונה.
1 כוס שמנת מתוקה.
¼ כוס מנטה קצוצה.
100 גרם שוקולד מריר.
60 גרם שוקולד חלב.

אופן ההכנה:

מרתיחים שמנת עם מנטה.

מסירים מהאש ומכסים למשך 10 דקות.

Fruit&Chocolate_100_01.jpg

מסננים ומרתיחים שנית.

שוברים את השוקולד המריר ושוקולד החלב לקוביות (רצוי קטנות) ומניחים בקערה.

יוצקים בהדרגה את השמנת על השוקולד ומערבבים לתערובת הומוגנית.

מקלפים את הפירות, חותכים לקוביות ומשפדים על הקיסמים.

להניח את קערת השוקולד במרכז השולחן ולידה את שיפודי הפירות…

ובתיאבון!

* מובא מתוך אתר “משתלות יגור”.

Exit mobile version