מדובר בדבר הכי קרוב לסויה בגרסת הצמח המקורית, והחדשות הטובות שזה טעים להפליא.
Soya_t100_01.jpg
יש לך סימפטיה בסיסית לסויה, אבל נמאס לכם מהמוצרים המעובדים שמנסים לחקות מוצרים מהחי? רוצה לטעום סויה כמו שהיא באמת ולא בטעם גבינה או, לא עלינו, בשר? – ובכן, הנה הדבר האמיתי: אדמאמי. יותר אותנטי מטופו, וטבעי יותר אפילו מפולי הסויה היבשים שמוכרים בחנויות הטבע.
מדובר בדבר הכי קרוב לסויה בגרסת הצמח המקורית, והחדשות הטובות שזה טעים להפליא; אדמאמי.
אדמאמי, הם פולי סויה טריים, הנמכרים בתרמיל המקורי, בשקית קפואה (454 גרם, 13.90 ₪).
כל שעליך לעשות הוא להוציא חופן תרמילים, לבשל כשלוש דקות במים רותחים, לסנן ולהגיש.
Soya_t180_01.jpg
מומלץ, לנשנוש כמו פיצוחים: לחיצה קלה בבסיס התרמיל, כשקנהו מכוון לפה, והופ – צרור של פולים פריכים מתגלץ’ פנימה.
המיומנות משתכללת מתרמיל לתרמיל ובהדרגה פחות פולים מוצאים את דרכם לרצפה או לעינו של שותפכם לאכילה.
בתיאבון.
המידע הובא מתוך שבועון אנונימוס.