את אוהבי הצ’יפס האמיתי קשה יהיה לרמות, אבל גם המאכל המתקבל טעים בפני עצמו. סוד ההכנה – הסיר: שיהיה כבד ואטום היטב
chips_180_01.jpg
זמן הכנה: 5 דקות;
זמן בישול: 10 דקות.
החומרים
(לשישה סועדים):
3 תפוחי אדמה, שטופים היטב, מיובשים ופרוסים דק;
1 כף שמן סויה או שמן תירס;
3/4 כוס פלפל ירוק או אדום, קצוץ דק;
1/2 כוס בצל, קצוץ דק;
1/4 כפית מלח;
1/4 כפית פלפל שחור;
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד, ומאדים עם מכסה, עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע חום יפה.
תזונה נכונה:
161 קלוריות למנה;
13% קלוריות משומן;
32.7 גרם סיבים.
בתיאבון ולבריאות.