מתכונים כאן ישראל

חביתיות צפות בתפוזים ושמנת

מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים, מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים וזסטים של תפוז.

מצרכים

מס’ קרפים (עלי בלינצ’ס) מוכנים
½ 1 כוס מיץ תפוזים
½ כוס סוכר
75 גר’ חמאה חתוכה לקוביות
4 כפות שמנת מתוקה
ליקר קירסאו
זסטים של קליפת תפוז
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה

מערבבים בסיר את מיץ התפוזים, הסוכר, הליקר והזסטים של התפוז, מרתיחים ומצמצמים 1/3 מהנוזל.

מוסיפים לסירופ שנוצר את השמנת המתוקה ולאחר מכן תוך כדי ערבוב מוסיפים את קוביות החמאה ומסירים מהאש (זהירות לא להרתיח).

הגשה

מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים, מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים וזסטים של תפוז.

מתוך הדרכה מתוקה.

Exit mobile version