Site icon מתכונים כאן ישראל

מאפינס שוקולד נימוח ואוורירי

מתוך ארוחה צרפתית בנוסח פרובנס

מצרכים

6 ביצים
300 גר’ סוכר
מלח
300 גר’ מחמאה
300 גר’ שוקולד
¼ כוס ברנדי + כפית נס קפה
חצי כוס קמח מצה
1 אבקת סוכר

אופן ההכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר וקורט מלח. ממיסים את המחמאה עם השוקולד, הברנדי וחצי כף נס קפה. מקפלים את סירופ השוקולד בהדרגה לתוך קצף הביצים, תוך כדי הקיפול מוסיפים חצי כוס קמח מצה. יוצקים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כ – 20 דק’.

הגשה

מעטרים באבקת סוכר.

strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif

Exit mobile version