מתכונים כאן ישראל

בס בעשבי תיבול רוטב טרגון

הבס גדלו במים מתוקים ובמי ים בעל יכולת הסתגלות למליחויות. הוא דג טורף מטבעו ולכן ניזון במזון עתיר חלבון מן החי הוא דג מאכל איכותי.

הבס גדלו במים מתוקים ובמי ים בעל יכולת הסתגלות למליחויות. הוא דג טורף מטבעו ולכן ניזון במזון עתיר חלבון מן החי הוא דג מאכל איכותי.

מצרכים

1 דג בס (350 ג’)
¼ חבילה רשאד
½ חבילה פטרוזיליה
¼ חבילה כוסברה
עלי טרגון
לימונים כבושים
4 שיני שום
שמן זית
שמן
מלח
פלפל

אופן ההכנה

1. ממליחים ומפלפלים את הדג.
2. ממלאים את בטן הדג בלימונים כבושים, מספר עלי טרגון ומעט שום כתוש.
3. מחממים מחבת פסים משומנת לחום גבוה וצורבים את הדג עם מעט שמן כ- 6 דקות מכל צד (כפי שהודגם בהדרכה).
4. קוצצים גס את הפטרוזיליה, הרשאד, והכוסברה. מערבבים עם קוביות של לימונים כבושים ומתבלים בשמן זית, שום ומלח ומניחים בצד.

אופן ההכנה (רוטב):

טוחנים בעזרת מעבד מזון: פטרוזיליה, טרגון, לימונים כבושים (ללא חרצנים) עם שמן זית, מלח, פלפל לבן ומעט מים.

הגשה:

מסדרים את הירק על צלחת ההגשה מעל מניחים את הדג ויוצקים את הרוטב (כפי שהודגם בהדרכה).

strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif

Exit mobile version