מתכונים כאן ישראל

שניצל ושיפודי טופו וירקות

כמעט אין סוף לדברים שניתן להכין מטופו; פרוסות טופו מטוגנות ושיפודי טופו וירקות
שניצל ושיפודי טופו וירקות
שיפודי טופו

tofu_bar-be-q_180k-n_01.jpg

החומרים:

250 גרם טופו חתוך לקוביות
1 כוס רוטב סויה או טריאקי
קוביות ירקות לפי בחירה: חצילים, בצל, פטריות, עגבניות, בטטה, קישוא

ההכנה:

משרים את קוביות הטופו עם קוביות הירקות ברוטב למשך מספר שעות.

משחילים את קוביות הטופו וקוביות הירקות על השיפודים וצולים בתנור כ-15 דקות.

פרוסות (שניצל) טופו מטוגנות

tofu_shnitzel-100k-n_01.jpg

החומרים:

300 גרם טופו קשה
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס פירורי לחם
רבע כוס זרעוני סומסום
שמן לטיגון

ההכנה:

פורסים את גוש הטופו לשש-שמונה פרוסות שוות.

יוצקים על צלחת שטוחה רוטב סויה וטובלים כל פרוסת טופו ברוטב כך שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו ספוג ברוטב.

מפזרים בצלחת שטוחה שנייה פירורי לחם וזרעוני שומשום ומערבבים ביניהם.

טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הפירורים עד שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו מצופה בפירורים.

מטגנים כל פרוסה משני הצדדים.

המתכון באדיבות אנונימוס

Exit mobile version