משטחים את התערובת בתבנית קטנה, שוברים את גביעי הגלידה לחתיכות לא מוקפדות ולא שוות, מפזרים על הגבינה, מקררים היטב, ויש מעדן.
מוצרים:
300 גרם גבינת אורדה, או קוטג`
6 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
1/4 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט טחון
1 כף קליפת לימון מגוררת
לעיטור:
3 גביעי גלידה גדולים, פריכים ומתוקים (לקנות בחנות גלידה).
id=3033_100_001.jpg
אופן ההכנה:
1. מקציפים את האורדה עם כל החומרים, חוץ מהגביעים, במיקסר (לא להשתמש בבלנדר או במעבד מזון).
2. משטחים את התערובת בתבנית קטנה, שוברים את גביעי הגלידה לחתיכות לא מוקפדות ולא שוות, מפזרים על הגבינה, מקררים היטב, ויש מעדן.
* מובא באדיבות אתר מועצת החלב, באינטרנט: www.milk.org.il הצילום בדף זה ובתקציר: גבי סמלסון.