מתכון קל, פשוט ומהיר הכנה, לקינוח לאחר כל ארוחה, לכל בני המשפחה.
החומרים:
5 אפרסקים (או כמספר המנות),
1 כף מרגרינה,
סוכר,
קינמון,
מיץ לימון.
101X133_Afrskd_03.jpg
אופן ההכנה:
רוחצים את האפרסקים, חוצים אותם ומוציאים את הגלעין.
מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית אפייה, כשהחלק החלול פונה כלפי מעלה.
בכל חלל שמים כ-1/2 כפית מרגרינה, סוכר, קינמון ומעט מיץ לימון.
אופים בתנור בחום בינוני עד שהם רכים, בערך 20 דקות.
המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות