מתכונים כאן ישראל

אפרסקים אפויים

מתכון קל, פשוט ומהיר הכנה, לקינוח לאחר כל ארוחה, לכל בני המשפחה.
החומרים:

5 אפרסקים (או כמספר המנות),
1 כף מרגרינה,
סוכר,
קינמון,
מיץ לימון.

101X133_Afrskd_03.jpg

אופן ההכנה:

רוחצים את האפרסקים, חוצים אותם ומוציאים את הגלעין.

מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית אפייה, כשהחלק החלול פונה כלפי מעלה.

בכל חלל שמים כ-1/2 כפית מרגרינה, סוכר, קינמון ומעט מיץ לימון.

אופים בתנור בחום בינוני עד שהם רכים, בערך 20 דקות.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

Exit mobile version