מאפה בצק עלים ופטריות מהיר תוך 20 דקות יוצקים את תערובת הבצל והפטריות על מחצית הבצק, ומשאירים שוליים של כסנטימטר מכל הצדדים…
החומרים:
בצק עלים (עלה מופשר ברוחב 12 ס”מ)
12 פטריות שמפיניון טריות
בצל גדול
שמן לטיגון
מלח ופלפל
2 כפות סומסום
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד להזהבה. פורסים גם את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כשלוש דקות.
2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד להכפלת רוחבו, משמנים קלות תבנית אפייה, ומניחים עליה את הבצק.
3. יוצקים את תערובת הבצל והפטריות על מחצית הבצק, ומשאירים שוליים של כסנטימטר מכל הצדדים. מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים היטב בקצוות.
4. מרטיבים את מעטה הבצק במעט מים ומפזרים את זרעוני הסומסום.
5. אופים בחום בינוני כעשרים דקות.
* המתכון באדיבות אנונימוס