טיפ; את תות השדה עדיף לשמור באחסון בתוך סלסלת רשת או מסננת בעלת חורים גדולים שעליה יונח מגבון מטבח מנייר. כך יזכה התות לאיוורור טוב יותר ויאריך ימים באחסון.
430_totim_03.jpg
רכיבים לשלוש מנות: תותים
מיכל שמנת ריץ
3 פטי בר
מעט סוכר
נשיקה בצבע ורוד (מרוסקת… כמעט לאבקה)
להגשה:
כוסות על רגל (רצוי קרות)
אופן הכנה:
לפורר פטי בר ולפזר על תחתית הכוס.
להקציף את השמנת.
לערבב חלק מהשמנת עם אבקת הנשיקה ולהניח כשכבה בכוס.
להניח שכבה של תותים חתוכים (עם מעט סוכר מפוזר מעל).
להניח שוב שכבת קצפת (הפעם לבנה… ללא אבקת הנשיקה).
לרסק מעט תותים + סוכר… לבשל מעט… לצמצם נוזלים… (ניתן להכין מראש) לקרר ולהוסיף כשכבה מעל לקצפת.
לחתוך פרוסת קיווי, לעשות חריץ קטן ולהניח על קצה הכוס.
בתיאבון!
עוד טיפים תמצאו ביופי נחמה – מאגר הטיפים למטבח.
אם יש לכם, מתכונים נוספים, אנא לחצו כאן כתבו ותשלחו