מתכונים כאן ישראל

פלפל ממולא

תבשיל שהוא ארוחה מלאה, אם לא מתחשק לכם לתכנן ארוחה בת שתי מנות הנה לפנכם מתכון קל טעים ומזין המכיל הרבה מאבות המזון, התופס מקומה של ארוחה שלמה במנה עשירה אחת. הכל על טהרת הצמחונות כמובן.
 פלפל ממולא
החומרים:

6 פלפלים ירוקים

למילוי:
stuffed-pepper_180k-n_01.jpg
2 בצלים
3 עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
3/4 כוס אורז
שמן לטיגון
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
רבע כפית פלפל שחור

לרוטב:

5 כוסות מים רותחים
2 כפות מרק “בטעם עוף” (מוצר פרווה, ללא מרכיבים מן החי!)
3 כפות רסק עגבניות
כפית כמון
כפית פפריקה

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
2. מוסיפים את האורז, מערבבים, ולאחר כשלוש דקות מסירים מהאש.
3. מרסקים את העגבניות בפומפייה או במעבד מזון, מוספים את רסק העגבניות, המלח והפפריקה ומערבבים.
4. מערבבים את רסק העגבניות, הבצל והאורז.
5. מסירים את פתח הפלפלים ושומרים את ה”מכסה”.
6. בעזרת כף ממלאים כל פלפל בתערובת עד לכדי שני שליש מהפלפל.
7. מניחים את הפלפלים בסיר או במחבת עמוקה, ויוצקים עליהם תערובת הרוטב, כך שהוא מכסה לפחות את רוב הפלפלים.
8. מבשלים בסיר או במחבת מכוסה במשך שעה.
9. מגישים חם או קר.

מוגש באדיבות אתר אנונימוס

Exit mobile version