מרק אמיתי ונפלא מירקות טריים.
430_bazall_06.jpg
(סוייה)
החומרים:
1 ק”ג בצל
רבע כוס שמן זית
2 ליטר מים
כוס יין לבן
4 כפות אבקת מרק בצל (פרווה)
4 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן כעשר דקות בתוך סיר, עד שהבצל מזהיב.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
הערה:
מומלץ להגיש עם קרוטונים.
המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.