233
טבולה של קוסקוס
החומרים:
כוס וחצי קוסקוס מהיר.
3 פלפלים אדומים מתוקים קלויים, קלופים, נקיים וחתוכים לרצועות (אפשר להחליף או להוסיף זוקיני מטוגן בשמן זית או פרוס דק, ללא טיגון).
2 כפות (או פחות לפי טעמכם) לימון כבוש קצוץ.
½ כוס זיתי קלמנטה (זית יווני שחור) מגולענים קצוצים גס.
8 פילטים של אנשובי שטופים וקצוצים גס.
½ כוס פטרוזיליה.
¼ כוס אורגנו ירוק.
¼ כוס מנטה הודית.
2 כפות מיץ לימון.
4 כפות שמן זית.
פלפל שחור גרוס טרי, מלח ומעט צ’ילי, צרור רוקולה.
אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
מערבבים עם הקוסקוס את הפלפלים, הלימון הכבוש, הזיתים, האנשובי וצמחי התבלין.
מוסיפים שמן, לימון ומתבלים.
משהים 15 דקות.
מומלץ להגיש על מצע רוקולה.
מתכון מאת: חנוך פרבר, המובא באדיבות אתר “משתלות יגור”
צמחים קשורים: