מתכונים כאן ישראל

בלינצ’ס פירות לט”ו בשבט

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
בלינצ’ס פירות לט
blinches_180_01.jpg

המצרכים:

חומרי הבלילה:

שתי כוסות קמח
חצי שקית אפקת אפיה
חמש כפות סוכר
קורט מלח
ביצה
רבע כוס שמן
אחת וחצי כוסות חלב

חומרי מילוי:

בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר

חומרי רוטב שרי וציפוי:

חצי כוס שרי
חצי כוס מים
נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבלילה יחד ולטגן עלים על מחבת ללא שמן על אש נמוכה.

להכניס לכל עלה בננה חצויה לשניים ו/או תותי שדה חצויים ולהוסיף את השוקולד. לגלגל את העלים הממולאים ולהניחם בתבנית אפיה.

לערבב את השרי והמים ולשפוך על הבלינצ’ס. לפזר את השוקולד מעל ולהכניס לתנור בינוני כ-15 דקות (עד שהשוקולד נמס).

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.

הצילום מתוך אתר הצלם המקצוען בעל השם העולמי נילי שפר לצילומי מזון ועוד.

Exit mobile version