מתכונים כאן ישראל

סופריטו (Sofrito) עוף ותפוחי אדמה | מתכון של חלי נעים-כהן

 

חלי נעים-כהן

סופריטו (Sofrito) הוא מאכל מסורתי במטבח הספרדי-יהודי, שמשלב עוף ותפוחי אדמה בשיטת בישול מיוחדת. הוא בסיס בישול טעים המשמש גם בהרבה מאכלים אמריקה הלטינית וספרדית. המאכל מתאפיין בטעמים עמוקים ועשירים, והוא נחשב למאכל ידידותי ל\”בשלן הביתי\” שמתאים לארוחות משפחתיות או לארוחות בשבת.

■ רוצים עוד מתכונים? הצטרפו לאתר מתכונים כאן ישראל | אתר כל המתכונים של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

הסופריטו, מכיל עוף, שהוא מקור טוב ל-חלבון, ו-תפוחי אדמה, שמכילים סיבים תזונתיים, ויטמינים ו-מינרלים.

בנוסף, השיטה של הבישול בשלבים מאפשרת לשמר את הטעמים והמרכיבים התזונתיים של המרכיבים.

הוא מורכב בדרך כלל מ-מרכיבים ארומטיים, כמו; בצל, שום, פלפלים, עגבניות, עשבי תיבול ו-תבלינים שונים. בשילוב עם עוף ו-תפוחי אדמה, זה יוצר מנה טעימה ולבבית.

אז, אם אתה מחפש מאכל שיש בו גם עוף וגם תפוחי אדמה, ושיש לו גם יתרונות בריאותיים, סופריטו, יכול להיות בחירה מצוינת.

מבית היוצר של סבתא רחל זיכרה לברכה, הנכדה חלי נעים-כהן, תבדל לחיים ארוכים, מוסיפה מתכון לימים הקרירים; Sofrito.

אפשר להכין את הסופריטו, מראש ולחמם אותו לפני הארוחה, מה שהופך אותו למאכל מאוד נוח להכנה.

מתכון לסופריטו עם עוף ותפוחי אדמה:

🍗 מצרכים;

🍗 אופן ההכנה;

\”BeteBeteabon | \”Bon Appétit | ב-תֵּאָבוֹן. ממני חלי נעים-כהן 😊.

המתכון הובא באדיבות אתר מתכונים כאן ישראל | אתר כל המתכונים  של כל המדינה | חדשות אוכל, מתכונים, מאכלי עמים, מתכונים, חדשות אוכל, אוכל, מסעדות, המלצות.

Exit mobile version