מתכונים כאן ישראל

שניצלונים קריספיים בטמפורה בנוסח אסייאתי עם שומשום

שניצלונים קריספיים עם שומשום בטמפורה בנוסח אסייאתי עיבוד צילום: שולי סונגו ©

שניצלונים קריספיים

ה’טמפורה’ נקראת בעברית; “בצק בירה” היא מאכל יפני המבוסס על ציפוי ירקות, דגים ופירות ים בבלילה העשויה קמח ומים קרים וטיגון עמוק שלהם בשמן צמחי על מנת להקנות להם פריכות. רכיבי הבלילה משתנים ממתכון למתכון, לעתים מוחלפים המים במי סודה. 

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

ליהי לולו קרויץ מגישה לכם מתכון כמו במסעדת סושי-שניצלונים קריספיים בטירוף עם שומשום וטמפורה בסגנון אסיאתי טעימים מהירים וקלי הכנה.

מצרכים:

לציפוי:

שניצלונים קריספיים עם שומשום בטמפורה בנוסח אסייאתי עיבוד צילום: שולי סונגו ©

אופן ההכנה:

יש להגיש את השניצלונים המצופים בטמפורה סמוך לזמן הכנתם, על מנת למנוע התרככות של הציפוי בשל חדירת לחות מן האוויר או מן המזון המצופה. הטמפורה מוגשת כתוספת למנה אחרת, למשל אורז לבן וסלט עלים ירוק או סלט עגבניות

ניתן גם להגיש את השניצלונים בפני עצמם כחטיף בליווי רוטב סויה או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי של כל אחד.

לגיוון ניתן להחליף את חזה העוף בירקות שונים כגון כרובית, ברוקולי, או חצילים.

בתיאבון!

Exit mobile version