מתכונים כאן ישראל

פרחי בצק עלים וסלמי – מתכון טעים ויפיפה של “מעדני יחיעם”

פרחי בצק עלים עם נקניק | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
פרחי בצק עלים עם נקניק | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
פרחי בצק עלים עם נקניק

בצק עלים נמכר כשהוא מוכן לאפיה ומוקפא, לפני השימוש בו יש להפשירו לטמפרטורת החדר. ניתן להשתמש בו למתכונים שונים החל מבורקס בילויים שונים ולב בעוגות ועוגיות . השימוש בבצק עלים מוכן, חוסך עבודה וזמן. צריך להכין רק את המילוי. 

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ בפייסבוק’ או ב’טוויטר’.

לרגל החזרה לשגרה מציעה חברת “מעדני יחיעם” המייצרת מעדני בשר, נקניקים ופסטרמה הישראלית המובילה, בהשגחת הרבנות ובכשרות מהדרין של עטרה בית יוסף וקהילות, מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי.

המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים.

פרחי בצק עלים וסלמי

מצרכים (לכ-12 יחידות);

אופן ההכנה;

מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.

מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.

מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.

מגלגלים כל רצועה ל”פרח“, מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.

מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.

בתיאבון!

מירב בורמד

מתכון זה, הובא באדיבות לפורטל כאן ישראל | kanisrael  | כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’ באמצעות מנהלת יחסי ציבור של חברת “מעדני יחיעם” הגב’ מירב בורמד יחסי ציבור-אסטרטגיה שיווקית-ייעוץ תקשורתי- דוברות.

משרד Burmad בבעלותה של מירב בורמד היא בעלת ותק וניסיון של למעלה מ- 20 שנים בתחום.

המשרד, מייצג חברות מובילות בתחום המזון בהן; אבוקדו גרנות, פרימור, מעדני יחיעם, עינת ו-אחוה ולקוחות נוספים בתחום הנדלן, התעשייה ואיכות הסביבה ולקוחות נוספים בתחום המזון, מוצרי צריכה, תעשייה, יזמות ועוד.

משרד Burmad; רח’ כהנוביץ’ 5, העיר רחובות מיקוד 76427, 050-665625608-9465356.

Exit mobile version