מתכונים כאן ישראל

עוגת שמרים במילוי קקאו וקינמון על בסיס שמן עם טיפים להצלחה

עוגת שמרים במילוי קקאו וקינמון

עוגת שמרים במילוי קקאו וקינמון

אבקת קקאו משמשת תוסף לסוגי מזון רבים. באבקת קקאו אמיתית אחוז השומן אינו גבוה וטעמה מריר. כשמוסיפים לה סוכר וחומרים נוספים, היא הופכת לשוקו, המשקה האהוב כל כך על ילדים ומבוגרים כאחד. תוספות אלה “מנטרלת” במידה רבה את היתרונות התזונתיים שבאבקת קקאו, מוסיפות קלוריות מיותרות, האופה פאולינה מפנקת אתכם באהבה ❤️⁩ המתכון לעוגות שמרים נדירות על בסיס שמן! עם טיפים להצלחה!!
המתכון ל-4 עוגות.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

עוגת שמרים במילוי קקאו וקינמון

🔥 עוגת שמרים במילוי קקאו וקינמון על בסיס שמן עם טיפים להצלחה

חומרים לבצק;

למלית שוקולד;

לסירופ;

אופן ההכנה;

בקערת המיקסר לערבב קמח, שמרים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף ביצים, מלח, שמן ומים וללוש ביד או במיקסר בין 7-10 דקות עד שנוצר בצק גמיש וטיפה דביק (במידה והבצק עדיין קצת יבש להוסיף עוד כף מים).

לאסוף את הבצק לכדור, להניח בקערת המיקסר, לכסות את הקערה ולהתפיח כ- 40 דקות.

ללוש את הבצק קצת עם היד ולהתפיח עוד חצי שעה.

לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד על משטח מקומח כל חלק למלבן.

לערבב את כל חומרי המלית עד שמתקבל מרקם משחתי ונוח למריחה.

למרוח כל מלבן בצק רבע מכמות מלית ולגלגל לרולדה.

להקפיא את הרולדות לפחות ל-30 דקות לפני שחותכים אותן לאורך כדי לשמור שהמילוי לא יתפזר.

להוציא כל פעם רולדה אחת מהמקפיא, לחצות את הרולדה לאורכה בסכין חדה באמצע וללפף את 2 רצועות הבצק לצַמָּה, כאשר פסי מילוי הבצק כלפי מעלה.

להניח בתבנית אינגליש-קייק משומנת ל-20 דקות תפיחה.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות לחצי שעה בערך (או עד שהעוגות מזהיבות).

להכנת הסירופ, יש לבשל את כל חומרי הסירופ כ- 10 דקות  להוריד מהאש ולהניח לו להתקרר.

להבריש בנדיבות את עוגות בעודן חמות בסירופ.

טיפ; במתכון, יש להשתמש בכוס מדידה או בכוס חד פעמית לשתייה חמה.

בתיאבון 🔥🔥🔥 שתפו וכך ישמר המתכון.

Exit mobile version