מתכונים כאן ישראל

סלט אסיאתי קייצי

סלט אסיאתי קייצי

סלט אסיאתי קייצי

סלט אסיאתי קייצי
סלט אסיאתי קייצי

הג’ינג’ר משופע בוויטמינים רבים;  A, C, E ו-B  מגנזיום, אשלגן, סיליקון, נתרן, ברזל, אבץ, סידן ובטא קרוטן. כדי לנצל את שפע היתרונות של הג’ינג’ר, רצוי להשתמש בו  כשהוא טרי. אך גם כתבלין יבש בצורת אבקה, מיץ או שמן הוא מספק את היתרונות הבריאותיים וכדאי להשתמש בו במגוון מאכלים.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’מתכונים כאן ישראל | אתר המתכונים של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

סלט אסיאתי קייצי (מאת: אוהד קורי, “קפה לואיז”)

רכיבים ל-4 מנות:

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים, למעט הקשיו, בתוך קערה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מסדרים בצלחות אישיות, מפזרים מעל את הקשיו ומגישים.

Exit mobile version