רוטב בולונז הוא רוטב לפסטה שמקורו בבולוניה, איטליה, המבוסס על בשר טחון, פנצ'טה (בשר מעושן), רסק עגבניות, גזר, בצל, סלרי, קצת ציר ירקות, שמן זית או חמאה, חלב...
Author - שולי
סלט אסיאתי קייצי - חדדו את הסכינים למערכת הקיצוץ- מקלוני ירקות פריכים וגפרורי ג'ינג'ר טרי בליווי רוטב אסיאתי ממכר! סלט פריך, רענן ועשיר במרקמים וטעמים אסיאתיים.
דג ברמונדי – נעים (טעים) להכיר; בשרו של הברמונדי לבן ובעל מרקם וטעם עדינים מאוד ונחשב לאחד מהדגים המשובחים הנמכרים בישראל ומכיוון שהוא משתלב היטב במגוון דרכי...
פרי גויאבה הוא בהחלט אחד הפרות השנויים במחלוקת סוערת לגבי טעמה והן לגבי ריחה... גויאבה, כידוע או שאוהבים אותה או ששונאים אותה - לזה בדיוק התכוונו כאשר קבעו, כי...
מעדני יחיעם מגישה לראש השנה מוצר חדש מתוצרתה: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף עם פטריות. המוצר החדש מבוסס על מתכון ידע צרפתי ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן...
לרגל חג הפסח חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מביאה ומגישה מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את...
מצריכה השקעה בהכנתה אבל התוצאה המתקבלת שווה את הטרחה. ריבת תאנים יכולה להוות חוץ מהיותה מעדן בפני עצמה גם כתוספת לרטבים ולתבשילי בשר, ועוף